Regisztráció

A Bayer Gazda Haszna akciójában való részvétel regisztrációhoz kötött. A regisztráció után lesz lehetősége kiválasztani, hogy árkedvezményt vagy szakmai ajánlatot szeretne igénybe venni az akció keretében. A két akciós ajánlat közül csak az egyiket veheti igénybe. Választás előtt, kérjük, olvassa el a két lehetőségről szóló tájékoztatót, valamint az akció szabályzatát, mert választását később nem módosíthatja.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Belépéshez szükséges adatok

Ezek az adatok az Ön felhasználói fiókjának a létrehozatalához és a későbbiekben az oldalra való belépéshez szükségesek. Amennyiben nem adja meg ezeket az adatokat, a regisztráció nem végezhető el.

Azonosításhoz szükséges adatok

Egyéni vállalkozó/Gazdasági társaság/Mezőgazdasági őstermelő/Családi gazdaság illetve Családi gazdálkodó

termesztett kultúrák

Kérjük, 0 és 2999 közötti értéket adjon meg!

ha
ha
ha
ha
ha
ha

Az Akció szabályzatának megfelelően Ön az adott növényvédő szer engedélyokiratában előírt mennyiség erejéig válik jogosulttá az Árkedvezményre illetve a Szakmai ajánlatra. Ennek ellenőrizhetősége érdekében kérjük, hogy határozza meg, milyen növénykultúrákkal mekkora területen gazdálkodik. Így az Árkedvezményre illetve a Szakmai Ajánlatra való jogosultság feltétele a fentiek meghatározása.